Dank voor uw bezoek !

Deze website is tot stand gekomen in samenwerking met
van hooijdonkprojecten en Garantfloors.

www.vanhooijdonkprojecten.nl
www.garantfloors.nl

Product leveranciers

Doe het zelf

Egaliseren is geen eenvoudige klus. Bij eventuele problemen is het nodig om de nodige kennis te hebben op het gebied van egaliseren. Het is daarom beter om het egaliseren te laten uitvoeren door een vakkundig bedrijf. Deze hebben het juiste gereedschap, weten welke voorbereiding er moet worden verricht en welke materialen en primer er moet worden gebruikt. Mocht u toch een poging willen ondernemen om zelf te egaliseren dan verwijzen we u naar onderstaande site.

Onderwerpen

Afbeeldingen

Het eindresultaat

Egalisatie Nieuws

Mochten er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen op het gebied van egaliseren dan vermelden wij dit hier.

Nieuw op de markt

Mochten er nieuwe machines of gereedschappen op de markt zijn gebracht op het gebied van egaliseren dan vermelden wij dit hier.

 

Op deze website proberen wij u meer inzicht te geven waarom geëgaliseerd moet worden en hoe dit in zijn werk gaat.  Dit kan zowel handmatig als machinaal worden uitgevoerd. Van beide mogelijkheden wordt op deze website uitgebreid informatie verstrekt. Tevens kunt u bij ons terecht om uw vloer(en) te laten egaliseren en eventueel te bekleden.

Elke pagina is voorzien van het onderwerp 'Vraag en antwoord'. Door op dit onderdeel te klikken komt u op het 'egaliseervloer.nl forum'. Hier kunt u vragen stellen waarop andere gebruikers weer antwoord kunnen geven. U kunt natuurlijk ook antwoorden geven op bepaalde vragen.

Slideshow Project foto's

Onderstaande Slideshow toont foto's die zijn gemaakt op meerdere projecten, verdeeld over Nederland.