Dank voor uw bezoek !

Deze website is tot stand gekomen in samenwerking met
van hooijdonkprojecten en Garantfloors.

www.vanhooijdonkprojecten.nl
www.garantfloors.nl

Product leveranciers

Doe het zelf

Egaliseren is geen eenvoudige klus. Bij eventuele problemen is het nodig om de nodige kennis te hebben op het gebied van egaliseren. Het is daarom beter om het egaliseren te laten uitvoeren door een vakkundig bedrijf. Deze hebben het juiste gereedschap, weten welke voorbereiding er moet worden verricht en welke materialen en primer er moet worden gebruikt. Mocht u toch een poging willen ondernemen om zelf te egaliseren dan verwijzen we u naar onderstaande site.

Onderwerpen

Afbeeldingen

Betonvloer Houten vloerTegel/plavuizen vloer

Egalisatie Nieuws

Mochten er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen op het gebied van egaliseren dan vermelden wij dit hier.

Nieuw op de markt

Mochten er nieuwe machines of gereedschappen op de markt zijn gebracht op het gebied van egaliseren dan vermelden wij dit hier.

 

Op deze website proberen wij u meer inzicht te geven waarom geëgaliseerd moet worden en hoe dit in zijn werk gaat.  Dit kan zowel handmatig als machinaal worden uitgevoerd. Van beide mogelijkheden wordt op deze website uitgebreid informatie verstrekt. Tevens kunt u bij ons terecht om uw vloer(en) te laten egaliseren en eventueel te bekleden.

Elke pagina is voorzien van het onderwerp 'Vraag en antwoord'. Door op dit onderdeel te klikken komt u op het 'egaliseervloer.nl forum'. Hier kunt u vragen stellen waarop andere gebruikers weer antwoord kunnen geven. U kunt natuurlijk ook antwoorden geven op bepaalde vragen.

Waarom egaliseren

Egaliseren is een vak apart. Er komt nogal wat bij kijken om dit op een juiste manier uit te voeren. Een vlakke vloer geeft het beste resultaat bij het bekleden van een vloer. Door een laag egaline aan te brengen wordt de vloer niet alleen vlakker en mooier maar het verlengd uiteraard ook de levensduur van de bekleding die daarop is aangebracht zoals vloerbedekking, marmoleum, parket, laminaat of welke bedekking dan ook.

Nog even de voordelen op een rij:

  1. Egaliseren lost eventuele vochtproblemen op
  2. Egaliseren geeft het beste resultaat bij het bekleden
  3. Egaliseren verlengd de levenduur van de bekleding

Notitie:

Kortweg, laat uw vloer(en) egaliseren om later problemen zoals vocht en/of loslatende bekleding te voorkomen. Ook de bekleder heeft profijt van uw vlakke vloer.