Dank voor uw bezoek !

Deze website is tot stand gekomen in samenwerking met
van hooijdonkprojecten en Garantfloors.

www.vanhooijdonkprojecten.nl
www.garantfloors.nl

Product leveranciers

Doe het zelf

Egaliseren is geen eenvoudige klus. Bij eventuele problemen is het nodig om de nodige kennis te hebben op het gebied van egaliseren. Het is daarom beter om het egaliseren te laten uitvoeren door een vakkundig bedrijf. Deze hebben het juiste gereedschap, weten welke voorbereiding er moet worden verricht en welke materialen en primer er moet worden gebruikt. Mocht u toch een poging willen ondernemen om zelf te egaliseren dan verwijzen we u naar onderstaande site.

Onderwerpen

Afbeeldingen

Betonvloer Houten vloerTegel/plavuizen vloer

Egalisatie Nieuws

Nieuwe brochure van garantfloors nu te downloaden klik hier.

Binnenkort online www.egaliseershop.nl

Nieuw op de markt

Pomptruck zorgt voor doorbraak bij gietvloeren.

klik hier om naar de de pagina te gaan.

pomp truck doorbraag in gietvloeren lees er alles over op www.egaliseervloer.nl

Pomptruck zorgt voor doorbraak bij gietvloeren

Met de introductie van de Pomptruck zorgt Maxit ervoor dat het aanbrengen van een cementgebonden gietvloer wel erg snel en gemakkelijk wordt. Minuten na aankomst wordt de meegebrachte droge mortel omgezet in een hoogwaardige cementgebonden gietvloer. En omdat de Pomptruck is uitgerust met eigen stroomvoorziening en watervoorraad werkt het systeem altijd en overal.

Het aanbrengen van een traditionele zand-cement dekvloer is door het verdelen, afrijen en verdichten een arbeidsintensief karwei. Door de zelfverdichtende en -nivellerende eigenschappen gaat dit bij gietvloeren echter haast vanzelf. Hiermee wordt een uniforme sterkte bereikt en kan er efficiënter en effectiever worden gewerkt.  Concreet betekent dit meer vierkante meters met een betere kwaliteit in een kortere tijd. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, Maxit heeft unieke mortels en speciale vloersystemen voor diverse marktsegmenten zoals woning- en utiliteitsbouw, hallen & loodsen, shops & superstores en parkeergarages.

Kant-en-klare mortel in een handomdraai

Met de revolutionaire Pomptruck voorziet Maxit op alle fronten in de behoefte aan efficiency, gemak, snelheid en kwaliteit van het eindresultaat. De pomptruck biedt een systeem waarmee snel en eenvoudig kant-en-klare vloermortel op 10 cm (!) van de gietplek kan worden geleverd. Een service die bovendien van begin tot eind vakkundig wordt begeleid door een ervaren operator. Als het centrale aanspreekpunt zorgt deze specialist niet alleen voor de volledige afstelling en bediening van de pomptruck en gietapparatuur, ook houdt hij tijdens het gehele gietproces de consistentie van de gietmortel nauwlettend in de gaten. Het resultaat? Een kwalitatief hoogwaardig  eindproduct. Het enige wat u hoeft te doen is te zorgen voor de juiste voorbereiding en de mortel op de juiste plaats te gieten. Maxit doet de rest.

 

Ongekende voordelen

Efficiency, gemak en snelheid gaan dankzij het mobiel gietvloersysteem van Maxit hand in hand met behoorlijke besparingen. Doordat de pomptruck direct operationeel is kan er vrijwel meteen begonnen worden met gieten. Daarnaast levert de pomptruck snel de juiste kwaliteit mortel waardoor er een minimaal aanloopverlies is. De operator bewaakt in samenwerking met het vloerenbedrijf de kwaliteit van mortel en equipment waardoor eventuele stagnatie bij de uitvoering tot het minimum wordt beperkt.
Met Maxit kiest u voor optimale zekerheid en betrouwbaarheid. Maar daar blijft het niet bij.

De pomptruck geeft ongekende voordelen die worden teruggezien in de uitvoering, de portemonnee én het resultaat. En daar draait het uiteindelijk toch om..

ga nu naar de internet site www.pomptruck.nl en laat u informeren over de mogelijkheden.

Elke pagina is voorzien van het onderwerp 'Vraag en antwoord'. Door op dit onderdeel te klikken komt u op het 'egaliseervloer.nl forum'. Hier kunt u vragen stellen waarop andere gebruikers weer antwoord kunnen geven. U kunt natuurlijk ook antwoorden geven op bepaalde vragen.

Soorten vloeren

Over de gehele aardbol liggen er een groot aantal vloeren, gemaakt van verschillende materialen.
In de oudere gebouwen zijn de vloeren meestal gemaakt van hout. Tegenwoordig worden de vloeren gemaakt van beton. Deze vloeren hebben t.o.v. houten vloeren een veel betere isolatie. Bijkomend voordeel is dat betonnen vloeren veel brandveiliger zijn en minder geluid produceren.

De meest voorkomende soorten vloeren:

  1. Meerdere soorten houten vloeren
  2. Meerdere soorten betonnen vloeren
  3. Meerdere soorten zand-cement vloeren
  4. Vloeren met plavuizen
  5. Anydriet vloeren
  6. Moneliet vloeren

Notitie:

Egaliseren is een vak apart. Er komt nogal wat bij kijken om dit op een juiste manier uit te voeren. Een vlakke vloer geeft het beste resultaat bij het bekleden van een vloer. Door een laag egaline aan te brengen wordt de vloer niet alleen vlakker en mooier maar het verlengd uiteraard ook de levensduur van de bekleding die daarop is aangebracht zoals vloerbedekking, marmoleum, parket, laminaat of welke bedekking dan ook.

Vraag en antwoord

 

 

 

Wilt u liever vrijblijvend een offerte aanvragen klik hier